Typeplaten

TDNF adviseert bedrijven bij de keuze van de voor de toepassing geschikte typeplaten. TDNF levert uw typeplaten in een grote verscheidenheid van materialen zoals geanodiseerd aluminium en geëtst RVS 304 of RVS 316. De vereiste duurzaamheid van de typeplaten, oplopende nummeringen en/of barcodes, al dan niet in combinatie met full colour logo’s, zijn factoren welke in de advisering van het product worden meegenomen.

Door de beschikbare technieken in te zetten, en waar nodig te combineren, is er voor bijna elke toepassing een geschikte typeplaat te creëren. Hierdoor is zelfs een RVS typeplaat met een afwijkende vorm mogelijk.

Europese regelgevingen geven aan dat de door u geleverde machines moeten worden voorzien van gegevens zoals de naam van de fabrikant. Voor deze eisen is een goed toepasbare oplossing het bedrukken van de typeplaten met een logo krasvast in de huid van het aluminium. Zo krijgt u een product welke aansluit bij de daaraan gestelde eisen. De toevoeging van kleur op de typeplaten kan de bedrijfsnaam nog extra accentueren. Kortom functionele en zeer duurzame typeplaten!

Enkele toepassingen voor uw typeplaten:

  • typeplaat met CE markering in de machinebouw;
  • geëtste RVS typeplaat voor op schepen in een
  • zeewaterbestendige RVS 316 (RVS 1.4404)uitvoering;
  • trailerbouw;
  • in de pompen- en voedingsmiddelenindustrie.TDNF staat u graag ter zijde bij de advisering van de voor u juiste typeplaten!Bel voor informatie of een offerte voor uw typeplaten met +31 (0)33 461 84 55 of vul hier het aanvraagformulier in.