Slagstempels

The Dutch Nameplate Factory levert slagstempels naar gelang uw specifieke eisen en wensen

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt slagstempel? The Dutch Nameplate Factory levert slagstempels naar gelang uw specifieke eisen en wensen met mogelijkheden voor een afwijkende letter/cijfer hoogte, lettertype en stempellengte. Zowel voor incidenteel als voor frequent gebruik. Wij kunnen uw slagstempels tevens voorzien van uw bedrijfslogo of keurmerk en leveren uitsluitend Europese kwaliteitsproducten. Wilt u meer weten over onze prijzen? We stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

De kenmerken van onze slagstempels

The Dutch Nameplate Factory levert complete standaard slagstempelsets voor frequent gebruik en slagstempelsets voor incidenteel gebruik. Deze slagstempels zijn geschikt voor onder andere aluminium typeplaten en RVS typeplaten. Daarnaast worden de sets gesorteerd geleverd in een stevige kunststof verpakking en zijn ze CNC-gegraveerd. Bovendien zijn alle stempels gehard, roestbestendig dankzij chemische vernikkeling en standaard uitgevoerd met dieptebegrenzing (TESA-uitvoering). Onze slagstempel is tevens leverbaar in een extra zware uitvoering.

IJzersterk in maatwerk

Wij zijn een flexibele partner die zich echt verdiept in uw business. Een partner die unieke maatwerkproducten ontwikkelt en vooruitstrevend is in technieken en innovaties. Onze producten zijn functioneel, hebben de juiste uitstraling en passen bij uw bedrijfsidentiteit en het beschikbare budget. Wilt u graag meer informatie over onze slagstempels of andere producten? Of bent u benieuwd naar wat The Dutch Nameplate Factory precies voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen met +31 (0)33 461 84 55 of te mailen naar info@tdnf.nl.